Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Deelnemers 2014

Onderstaande talenten zijn geselecteerd voor deelname aan deze eerste editie van The One Vision Party. Interesse om met de editie van volgend jaar mee te doen? Meld je dan nu aan door dit inschrijfformulier te downloaden en in te vullen! 

Timo Ottevanger
Timo Ottevanger (25)Regie, team 1

Heeft als acteur al vele rollen vervuld in diverse films en series, waaronder Spangas en Van God Los. Zijn ambitie ligt tegenwoordig echter meer bij het regisseren. Mede door zijn ervaring en drive is hij één van de drie regisseurs geworden.

Nina Badoux
Nina Badoux (27)Camera/licht, team 1

Zit momenteel in het laatste jaar van haar studie Camera en licht aan de Nederlandse Filmacademie. Haar grootste passie is het turen door de lens en het maken van mooie films. Dat ze hier ook goed in is mag ze de komende tijd bewijzen tijdens TOVP 2014.

Peggy Gemerts
Peggy Gemerts (36)Scenario, team 1

De oudste van de groep, maar daarom niet minder speels en constant in ontwikkeling. Is net terug uit New York van een stage bij een videoproductiebedrijf. Mede door haar levenservaring en sterke visie over film is Peggy een van de scenarioschrijvers.

Hilde Segond
Hilde Segond von Banchet (25)Acting, team 1

Heeft in 2011 haar acteerdiploma behaald aan de Utrechtse HKU. Is een echte teamspeler, maar mist vaak het groepsgevoel bij het samenwerken met de filmcrew. Heeft interesse in veel departementen van de filmindustrie, maar ziet vooral toekomst in haar acteerwerk.

Roemer van Oostenbruggen
Roemer van Oostenbruggen (22)Postproductie, team 1

Een ambitieuze alleskunner. Studeert filmregie, maar schrijft ook scripts en verfilmt deze zelf. Stond bovendien op nummer 2 van de kieslijst van de PvdA in Eemnes bij afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.

Rachel Rigters
Rachel Rigters (26)Acting, team 1

Droomt ervan om als professioneel actrice een bestaan op te bouwen. Heeft geen bergen van ervaring, maar barst van de energie. Ziet TOVP als de uitgelezen kans om met ‘likeminds’ in contact te komen en iets moois neer te zetten.

Vera Kuipers
Vera Kuipers (27)Art, team 1

Kwam er tijdens haar studie Illustratie aan de HKU achter dat ze iets miste: film. Na een minor theater en een stage bij Baantjer is ze ervan overtuigd dat haar toekomst in de filmwereld ligt. Is in deze groep verantwoordelijk voor de aankleding van de set.

Kayleigh van der Heide
Kayleigh van der Heide (20)Productie, team 1

Schrijft momenteel haar scriptie voor de Media, Informatie en Communicatie opleiding aan de HvA. Heeft veel kennis opgedaan bij verschillende filmcursussen, waaronder een screenwriting-cursus bij het Raindance Film Festival in Londen. Wil deze losse flarden aan kennis graag samenbrengen bij de productie van een prachtige short.

Tom Geraedts
Tom Geraedts (25)Regie, team 2

Met zijn Master Graphic Moving Image opzak, behaald aan de University of the Arts in Londen, en verschillende prijswinnende shorts en animaties, brengt regisseur Tom Geraerdts een grote stapel ervaring mee naar het T.O.V.P.-programma. Heeft de afgelopen zes jaar in New York en Londen gewoond en gewerkt aan Vissual Effects, maar miste het sociale aspect binnen zijn werk.

Eva Nijsten
Eva Nijsten (24)Camera/lciht, team 2

Heeft in 2011 haar diploma aan de Bredase kunstacademie behaald, richting film. Ze is momenteel bezig met een één-jarige lichtassistentiecursus aan de Amsterdamse Filmacademie. Met haar ambitie om cameravrouw te worden een niet te missen schakel in het One Vision Party programma.

Veronique Aicha
Veronique Aicha (27)Productie, team 2

Heeft een brandende passie voor film, die zij met het T.O.V.P. programma gaat beantwoorden. Met een bijbaan bij filmproductiebedrijf Hazazah, een aantal filmcursussen op het gebied van documantaire en een bachelor sociale psychologie op haar naam is Veronique een dynamische aanwinst voor team twee.

Sander Pellicaan
Sander Pellicaan (29)Scenario, team 2

Gepassioneerd schrijver. Heeft verschillende filmscripts geschreven, maar nooit de moed en know-how gehad om deze te verfilmen. Wil zijn schrijverswerk doormiddel van T.O.V.P. naar een hoger niveau tillen, waarbij de samenwerking in een filmteam de drijvende kracht moet zijn.

Dorus Lamet
Dorus Lamet (23)Postproductie, team 2

Dorus heeft interesse in alle vlakken van het filmmaken. Van camera tot productie, van regie tot de edit. Hij heeft de afgelopen jaren veel vlieguren gemaakt op de sets van verschillende producties. Het is zijn droom om regisseur te worden, maar zal zich in team 2 voornamelijk richten op de postproductie.

Tamara van Sprundel
Tamara van Sprundel (24)Acting, team 2

Heeft verschillende acteercursussen en -opleidingen gevolgd, waaronder de vierjarige opleiding aan De Acteerstudio in Den Haag. Dit voorjaar kwam de speelfilm Littekens van regisseur Martin Beek uit, waarin Tamara één van de hoofdrollen vertolkt. De film hoort bij de officiële selectie van het Nederlands Film Festival.

Judith Knubben
Judith Knubben (28)Spelregie, team 2

Regisseuse van meerdere korte dansfilms, onder andere vertoond op het Cinedans Film Festival. Heeft de ambitie om verhalen die volgens haar verteld zouden moeten worden te verfilmen. De theoretische kennis uit haar Master Filmwetenschappen wil ze graag meer in de praktijk brengen.

Jesse Heslinga
Jesse Heslinga (24)Sound-design, team 2

Staat aan het begin van zijn carrière als filmcomponist. Heeft de ‘score’ (filmmuziek) gemaakt voor de korte film Jack Thompson: Fighting Evil, die naar het filmfestival in Cannes zal worden verstuurd. Verder heeft hij veel interesse in de andere disciplines binnen het maken van films, en hoopt met deelname aan T.O.V.P. een mooi netwerk op te bouwen.

Jurjen Klant
Jurjen Klant (25)Regie, team 3

Geeft theaterles en is theaterregisseur. Heeft al verschillende avondvullende voorstellingen geregisseerd, zowel met vaste teksten als met improvisatiespel. Zijn ervaring met filmregie is betrekkelijk klein, maar met de brandende drang om met film verhalen te vertellen zal hij het ver schoppen.

Kevin geurts
Kevin Geurts (25)Camera/licht, team 3

Met zijn beginnende videoproductiebedrijf ‘GeschikteGasten’ maakt hij korte (opdracht) films. Het hele proces ligt hierbij in zijn handen: van de conceptontwikkeling tot het camerawerk en de montage. Heeft tevens aan het 48H project in Leeuwarden meegedaan. De passie voor het verhaal is zijn grootste drijfveer.

Jasmijn Masius
Jasmijn Masius (28)Scenario, team 3

Afgestudeerd journaliste, dus in bezit van een taal- en schrijfknobbel. Heeft jarenlang als operateur in een filmhuis gewerkt, totdat ze besefte dat ze zelf die films wel wilde schrijven. Heeft inmiddels een aantal scenario’s van (kinder-)series op haar naam staan. Wil met haar team snode plannen ontwikkelen en daar iets moois van maken.

Amber Smidt
Amber Smidt (25)Productie, team 3

Zeer energiek en ondernemend. Reist graag en zou in de toekomst het maken van film en reizen willen combineren. Heeft al aardig wat ervaring als (assistent-) productieleider van korte films, series en videoclips. Ziet haar communicatietalent als grote kracht.

Sjoerd van Wijk
Sjoerd van Wijk (25)Art-design

Naar eigen zeggen voelt Sjoerd zich thuis zodra de lichten in de bioscoopzaal doven. De magie van film wordt mogelijk gemaakt door de coöperatie van velen, met elk zijn of haar eigen unieke bijdrage aan het geheel. Dit hoopt hij ook met T.O.V.P. te bereiken: met een enthousiaste groep talenten als team uitdrukking geven aan jezelf.

Selma Copijn
Selma Copijn (19)Acting, team 3

Actrice in hart en nieren. Speelt al sinds jonge leeftijd in series en speelfilms, waaronder Van God Los (de film) en 13 in de oorlog. De afleveringen van laatstgenoemde waarin zij de hoofdrol speelde zijn genomineerd voor een Internationale Sag Aftra Award. Met T.O.V.P. hoopt Selma op een leuke en bijzondere samenwerking met andere enthousiastelingen, en bovenal veel te leren van de deelnemers en profs met meer ervaring.

Froukje Bouman
Froukje Bouman (31)Acting, team 3

Actrice van beroep. Is naast vast crewlid bij de voorstellingen van The Amsterdam Dungeon regelmatig op tv en in het theater te bewonderen. Froukje heeft meerdere keren meegedaan aan het 48H project in Amsterdam. Tevens kersverse moeder van een zoon.

Maria Philips
Maria Philips (20)Co-regie, team 3

Studente Audiovisule Media aan de HKU. Is onlangs tot het besef gekomen dat alles mogelijk is, zolang je recht op je doel afgaat en je niet uit het veld laat slaan. Eén van de redenen dat ze zich heeft ingeschreven. Heeft voornamelijk set-ervaring als productie assistent en in de pre-productie. Mist het maken van films bij haar opleiding, en heeft veel zin om dit met inspirerende groepsgenoten wél te gaan doen.