Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Deelnemers 2015

Onderstaande talenten zijn geselecteerd voor deelname aan de tweede editie van The One Vision Party.


deelnemer0004
Chris de Krijger (28)Regisseur / Team1
In 2011 afgestudeerd aan de Kunstacademie St. Joost Breda. Sindsdien aan de weg aan het timmeren als filmmaker. Maakt veel werk met autonoom karakter en is eindeloos nieuwsgierig naar de mogelijkheden die film hierin biedt. Een aantal korte films en vele videoclips later is het voor hem tijd om het werk weer naar een hoger plan te tillen. The One Vision Party komt op een perfect moment om deze doelen te ondersteunen.
deelnemer0017
Mischa Dols (18)Regisseur / Team 1
De jongste van het team, maar niet de minst ervaren. Hoewel hij pas net van de middelbare school afkomt, werkt hij al ruim 4 jaar in de film. Gebruik makend van zijn onvoorwaardelijk passie om beeldjes te schieten heeft hij nu al verscheidene korte films, videoclips en documentaires op zijn naam staan.
deelnemer0015
Nicole Jachmann (27)Scenarist / Team 1
Ongeduldig. Ze is na haar opleidingen Journalistiek en Liberal Arts and Sciences naar Berlijn gegaan voor een cursus scriptschrijven. Dit leek zomaar een topidee dat de wereld in moest. Schrijven is altijd al een rode draad voor haar geweest en de ideeën blijven komen. Dit zijn vaak uitvergroting van observaties en ontmoetingen. Met een grote liefde voor film staat ze te trappelen om iets moois van The One Vision Party te maken.
deelnemer0008
Emily van Dijk (26)Producent / Team 1
Emily denkt in oplossingen. Altijd. En daarom is zij de producent van haar team. Pas een jaar werkzaam in de filmindustrie, maar inmiddels al met een berg ervaring en ontzettend gedreven om alle verloren jaren in te halen. Daarnaast vastberaden om tijdens The One Vision Party het onmogelijke mogelijk te maken voor haar teamgenoten.
deelnemer0007
Josjah Kunkeler (30)Cinematografie / Team 1
Cultureel antropoloog, filosoof en ondernemer. Mede oprichter van filosofisch videoproductie bedrijf Lev Amsterdam. Heeft de ambitie om emoties en diepgaande ideeën zonder woorden over te brengen op film. Met grote ambities en enorme leergierigheid gaat Josjah prachtig camerawerk leveren.
deelnemer0001
Twan Peeters (23)Cinematografie / Team 1
Houdt ervan om licht vast te leggen op de meest filmische manier mogelijk, en is hard op weg naar de filmindustrie om fulltime fictie te kunnen schieten. Twan krijgt energie van gedreven mensen, en wordt gelukkig van het creëren van beeld en muziek.
deelnemer0014
Sven Peetoom (21)Post-Productie / Team 1
Geboren en getogen als cinefiel. Probeert zowel op academisch niveau als in de praktijk alle kennis en ervaring wat betreft film te vergaren. Na een bachelor film- en literatuurwetenschappen en ervaring als zelfstandig filmmaker wil Sven nu zijn grootste passie, montage, met discipline en enthousiasme professionaliseren.
foto Luuk Walschot
Luuk Walschot (25)Regisseur / Team 2
Met een communicatie achtergrond en veel productionele set ervaring geeft Luuk tegenwoordig de voorkeur aan regie. Hij geeft aan een eigen willetje te hebben en probeert dan ook zoveel mogelijk los te raken van stereotyperingen. Het leven is volgens hem interessant omdat het veranderlijk en inconsistent is. Films maken over deze thema’s is zijn droom. Mensen wakker schudden, roeren en confronteren. Langzaamaan treed Luuk naar buiten met zijn eigen visie en ideeën.
deelnemer0000
Guus Tijssen (23)Regie assistent / Team 2
Toen hij in 2009 zijn studie camera in ’s Hertogenbosch afrondde is Guus een klein productiebedrijfje begonnen: Vakwerkfilms. Vele corporate video’s later probeert hij zich nu meer te richten op de creatieve aspecten van film, schrijven, cinematografie, productie en regie. Ondertussen heeft hij overal al kaas van gegeten. Tijdens TOVP gaat hij zich bezighouden met regie-assistentie.
deelnemer0005
Job Tichelman (30)Scenarist / Team 2
Met een achtergrond in Journalistiek, geeft Job tegenwoordig toch de voorkeur aan film en fictie. Hij houdt van verrassende, ontroerende verhalen over personages die vanuit een underdogpositie terugknokken. Daarvoor belanden ze eerst in allerlei schrijnende maar daardoor ook vaak grappige situaties. Fantasierijk en leergierig dat hij is, klimt Job stap voor stap omhoog in de professionele filmwereld.
deelnemer0009
Yve Baya (28)Creative producer / Team 2
Oprichter en eigenaar van Young Valuable Energy Ent. Nu Creative Director en ondernemer in hart en nieren. Daarnaast is hij ook muzikant. Zijn interesse voor film en video is ontstaan vanuit z’n liefde voor muziek. Toen Yve eenmaal zelf videomateriaal nodig had, besloot hij het heft in eigen hand te nemen en begon met het volgen van workshops en cursussen. Na vallen, opstaan en veel praktijkervaring startte hij uiteindelijk zijn eigen bedrijf.
deelnemer0012
Eva Smid (31)Production designer / Team 2
Eva houdt van fotograferen, reizen en verhalen maken. Maar het belangrijkst vindt ze het creëren van mooie dingen. Ze is een echte teamplayer maar houdt ook graag de leiding en overzicht. Ze heeft ervaring als actrice en scenarist en gaat zich nu begeven op het gebied van production design, aangezien ze in september start met interieur & mediastyling.
deelnemer0006
Emile Steginga (29)Cinematografie / Team 2
Vanaf jongs af aan al bezig met beeld, of het nou met drukwerk is, beeldende kunst of in fotografie. Vormgeving zit in zijn bloed. Emile studeerde in 2012 af aan de Willem de Kooning Academie als Audiovisueel Vormgever. Hij staat het liefst zoveel mogelijk achter de camera. Met veel set ervaring als camera assistent hoopt hij binnenkort een speelfilm of korte film als Director Of Photography op z’n naam te hebben staan.
deelnemer0016
Boris Swaen (23)Cinematografie / Team 2
Heeft de opleiding AV-specialist gedaan aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Vervolgens is hij op ZZP-basis opdrachten gaan aannemen. Opdrachten waar hij zelf verantwoordelijk was voor camera en montage. Als 2e AC heeft Boris veel op sets gestaan, maar nu wil hij graag stappen verder zetten naar 1e Ac met meer verantwoordelijkheid, meer inbreng en zelfverzekerdheid.
deelnemer0011
Sarah Veltmeyer (26)Regisseur / Team 3
Sarah werkt sinds een aantal maanden als freelance regisseur voor verschillende opdrachtgevers. Van films word ze gelukkig, verdwijnt ze even in een andere wereld en kijkt ze vanuit een ander perspectief naar dingen. Verhalen maken is voor haar een manier om de prikkels, die ze overdag en ’s nachts op zich af krijgt en waar ze over nadenkt, te verwerken. Met The One Vision Party gaat ze haar eerste eigen korte film maken.
Foto Tom Bakker
Tom Bakker (24)Scenarist / Team 3
Net klaar met de master Filmstudies aan de UvA. Tom werkt als scriptcoach en formatontwikkelaar voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast schrijft hij zelf veel scenario’s, waaronder nu een reeks korte animatiefilms en een psychologische thriller. “Met de film die we via T.O.V.P. gaan maken, wil ik experimenteren, de rand opzoeken en uiteindelijk iets heel sterks realiseren”.
deelnemer0010
Genny van 't Veer (27)Producent / Team 3
Met de master film en televisiewetenschappen bijna op zak vind Genny het nu tijd om op eigen benen een korte film te produceren. Haar kennis en ervaring als onder andere assistent producent en opnameleiding van verschillende studenten filmpjes komen hierbij goed van pas. Haar kracht ligt in het zien van de talenten van anderen en ze aan te moedigen om deze vol passie in te zetten. Ze hoopt dat ze tijdens TOVP het beste van haar team naar boven kan halen.
deelnemer0002
Elsemieke Uijen (21)Productie / Team 3
Momenteel bezig met het schrijven van haar scriptie voor Bedrijfscommunicatie aan de HU, en wil zich vanaf nu volledig gaan focussen op het maken van films. T.O.V.P. is hopelijk een mooie opstap naar de Filmacademie waar ze zich voor komend studiejaar heeft aangemeld. Met veel enthousiasme gaat ze de uitdaging aan en hoopt deze vier maanden veel te leren en te ontdekken in de filmwereld.
deelnemer0013
Coco Plooijer (25)Production designer / Team 3
Wordt gelukkig van filmen, fotograferen en het vormen, uitwerken en organiseren van concepten. Ze is een creatief denker met een sterk visueel vermogen. Ze runt haar eigen Bed&Breakfast en heeft sinds 2014 AYO & OLA opgericht, een visueel concept studio voor film, fotografie en vormgeving. Verhalen in beelden vangen en delen met anderen is haar werk en grootste hobby.