Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Professionals

Bij The One Vision Party 2015 zijn de deelnemers
begeleid door gevestigde namen uit de Nederlandse filmindustrie.
Zij droegen vol enthousiasme hun kennis over aan de deelnemers,
inspireerde hen en hielpen de deelnemers op weg binnen de verschillende departementen.

Ook dit jaar zullen wij gaan samenwerken met een groot aantal professionals. Benieuwd wie? Schrijf je dan in!

Nyncke_Beek
Nyncke BeekhuyzenActrice
Actrice Nyncke Beekhuyzen draait al lange tijd mee in de top van de Nederlandse film- en theaterwereld. Ze is tegenwoordig wekelijks te bewonderen in de televisieserie Danni Lowinski. Eerder vertolkte ze onder andere rollen in de series IC , Flikken Maastricht en Moordvrouw, en speelde ze de hoofdrol in de film Süskind. Nyncke biedt ondersteuning tijdens de Acting & Regie bijeenkomst en zal met haar enorme energieke karakter de deelnemers verrassen en inspireren met een acteerworkshop.
Yootha Wong –Loi-SingActrice
Actrice Yootha Wong-Loi-Sing maakte in 2013 haar speelfilmdebuut in Hoe Duur was de Suiker, de openingsfilm van het Nederlands Film Festival. Voor haar hoofdrol als lijfslavin Mini-Mini, werd ze genomineerd voor een Gouden Kalf en Rembrandt Award voor Beste Nederlandse Actrice. Dit jaar is Yootha te zien in de speelfilms Our Sun en Mannenharten 2 en de tv-serie Bagels en Bubbels: zij hoort bij mij. Yootha zal haar talent, kennis en energie overdragen tijdens één van de Acting & Regie bijeenkomsten.
gijskerbosch
Gijs KerboschProducent
Als mede-oprichter van zowel 100% Halal Film and Photography als muziekstudio en platenlabel Kytopia, schopt producent Gijs Kerbosch het erg ver. Hij produceerde onder andere de bekende televisieserie New Kids en heeft onlangs vanuit 100% Halal, samen met co-producent VICE Media, de speelfilm Prins geproduceerd, die tijdens het Berlinale 2015 in première is gegaan. Gijs zal de deelnemers tijdens de Get Started bijeenkomst inzicht geven in de startfase van film maken.
Jelle NesnaFilmmaker
Jelle Nesna kent, vanwege zijn jarenlange ervaring als regisseur, schrijver en producent, de fijne kneepjes van het vak film-maken. Hij heeft inmiddels een hoop titels op zijn naam staan, zowel fictie als documentaires, waarmee hij verschillende prijzen heeft gewonnen. Zo schreef en regisseerde hij onder andere de film Carmen van het Noorden en was hij de Creative Producer van de speelfilm Lucia de B, de Nederlandse inzending voor de Oscar in 2014. Bij de Sharing Sources bijeenkomst zal Jelle al zijn kennis delen en zal hij er voor zorgen dat de deelnemers een frisse en inspirerende start maken.
Tijs van MarleSchrijver
Tijs van Marle is scenarioschrijver van zowel televisieseries als bioscoopfilms. Tijdens één van drie Scenario bijeenkomsten zal Tijs de deelnemers inspireren over het vak schrijven en zal hij hen verder uitdagen om de gemaakte scenario’s naar een hoger niveau te tillen. Met titels als Lucia de B, Mees Kees, Bon Voyage en de Co-Assistent op zijn naam, kan het niet anders dan goed komen met de scenario’s van de drie teams.
Michiel Boesveldt
Michiel BoesveldtEditor
Michiel Boesveldt is na zijn afstuderen gelijk als succesvolle freelancer aan de slag gegaan met een diversiteit aan projecten, en heeft sinds 2010 zijn eigen montagestudio DC5. Onder andere Undercover en T.I.M (speelfilms), Ballen (korte film) en de Emmy genomineerde tv-serie Max & Billy’s Drill Machine Girl heeft hij op zijn naam staan. Michiel zal bij de Kill Your Darlings bijeenkomst z’n edit skills en kennis overbrengen om de deelnemers verder op weg te helpen met hun eigen korte film.
photo1
Angelique MelisSetdresser
Angelique Melis zal de twee Art Direction bijeenkomsten leiden en ondersteuning bieden waar nodig is. Ze is een zeer harde werker en een echte aanpakker, die met haar energie en talent werkelijk alles op de set voor elkaar krijgt als setdresser. Zo stond ze onder andere op de set bij Hartenstraat, Plan C en Nude Area en bij televisieseries zoals ’t Schaep met de 5 Pooten en GTST. Op dit moment is ze druk in de weer bij de nieuwe 20-delige jeugdserie Kasper en de Kerstengelen.
jeroenbeker
Jeroen BekerProducent
Jeroen heeft door keihard te werken zijn plek in de Nederlandse filmwereld veroverd. Als mede-oprichter van Motel Films (1995) produceerde hij films als Alles is Liefde en Zwartboek. Vervolgens is Jeroen als producent gaan werken bij productiebureau Caviar en heeft hij nu zijn eigen bedrijf Bastide Films. Onlangs produceerde hij met PRPL Film Our Sun, die dit jaar te bewonderen is. Jeroen zal zijn kennis, kracht en inspiratie overbrengen tijdens de Get Started bijeenkomst.
Maarten van der VenCreatief Producent
Maarten van der Ven is voor veel jonge filmmakers een voorbeeld van succes binnen filmproductie. Sympathiek, hardwerkend en vooral een talent in produceren. Hij heeft zijn eigen productiebureau VENFILM maar werkt ook als freelance producer voor bekende productiebureaus zoals Lemmingfilm, Pupkin Film en IJswater Films. Hij werkte onder andere aan Das Wad (NTR kort!) en Aanmodderfakker, die beiden een Gouden Kalf binnen sleepten in 2014. Maarten zal de twee Productie bijeenkomsten leiden en productioneel de drie groepen ondersteunen.
Ernie2011b
Ernie TeeScript coach
Ernie Tee is script coach, script editor en dramaturg, en heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van talloze films en televisiedrama-producties, van Wilde Mossels en Van God Los tot Aanmodderfakker en Infiltrant. Hij is tevens docent en studieleider aan de Nederlandse Film Academie en aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Als script coach werkt hij voor vele verschillende filmproducenten als Pupkin, Lemming Film en IJswater Films. Bij één van de Scenario bijeenkomsten zal Ernie de deelnemers coachen en verder op weg helpen met hun script.
sytske-kok
Sytske KokSchrijver & Regisseur
Sytske Kok studeerde scenario en regie aan de Filmacademie en het Binger Filmlab. Ze regisseerde de internationaal geprezen korte film De Chinese muur en de TV film Impasse waarvoor ze ook het scenario schreef. Andere titels die op haar naam staan zijn Tunnelvisie (One Night Stand) en de korte jeugdfilm Zolderkoningin. Momenteel schrijft ze de speelfilm ‘Live!’. Naast schrijven geeft Sytske les aan de Schrijversvakschool en de kunstacademie St. Joost. Sytske zal haar kennis en advies overbrengen bij één van de Scenario bijeenkomsten.
michiel-ten-horn
Michiel ten HornSchrijver & Regisseur
De ontmaagding van Eva van End was zijn eerste speelfilm. Vanaf dat moment kunnen we niet meer om Michiel ten Horn heen. Michiel studeerde in 2007 af aan de HKU met Basta (animatieverhaal in een live-action jasje), waarna hij zich een tijd richtte op live-action. Na zijn veelbelovende speelfilmdebuut uit 2012, regisseerde hij zijn tweede speelfilm Aanmodderfakker en werd daarmee de grote winnaar bij de Gouden Kalveren uitreiking van het NFF 2014. Hij gaat zijn kennis en inspiratie overbrengen tijdens de Acting & Regie bijeenkomsten.
Wouterluijn
Wouter van LuijnEditor
In 2008 studeerde Wouter van Luijn af aan de filmacademie als editor. Zijn afstudeerfilm Gaandeweg won de Tuschinski award en sindsdien heeft hij zijn eigen bedrijf opgezet, genaamd Schnitt Schneiders. Na een hoop korte fictiefilms, reclames en videoclips, monteerde hij in 2011 zijn eerste speelfilm Rabat, waarna Wolf en Aanmodderfakker volgden. Alle drie de films vielen in de prijzen. Wouter zal tijdens één van de Kill Your Darlings bijeenkomsten zijn kennis delen met het nieuwe talent.
brianent
Brian EntEditor
Brian Ent is één van de oprichters van postproductiebureau Kapsalon. In 2004 studeerde Brian af aan de filmacademie en zelfs al vóór zijn studie kwam hij om in het werk. Naast een waslijst aan commercials heeft Brian ook enkele speelfilms op zijn naam staan, zoals Dik Trom, De Marathon, New Kids Nitro en Hartenstraat. Over enkele weken komt het nieuwe meesterwerk van hem uit, namelijk De Boskampi’s. Ook Brian zal één van de Kill Your Darlings bijeenkomsten begeleiden en helpen bij de eerste ruwe montages van de drie groepen.
Lexbrand
Lex BrandDOP
Nadat Lex Brand lang geleden gevraagd werd enkele commercials te draaien, ligt zijn passie volledig bij film. Hij haalt zijn inspiratie uit zowel natuur, mensen als fotografie; alles brengt een verhaal met zich mee. Met een eigen uitgesproken stijl weet Lex een hoop reclames en fictiefilms te draaien, waaronder De Eetclub, Alles is Liefde, Verzet en de recente prijswinnende korte film Das Wad. Lex zal zijn zijn passie en ervaringen overbrengen tijdens de Cinematografie bijeenkomsten.