Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Professionals 2014

Bij het programma van The One Vision Party 2014 zijn vele gevestigde namen uit de Nederlandse filmindustrie betrokken geweest. Vol enthousiasme hebben zij de bijeenkomsten geleid en ondersteuning geboden. Veel van de professionals hebben hun deelname aan de volgende editie al toegezegd, waar wij ontzettend blij mee zijn!

Pieter_Verhoeff
Pieter VerhoeffRegisseur

Pieter Verhoeff is een van Nederlands’ meest vooraanstaande regisseurs. De meervoudig Gouden Kalf winnaar is onder meer bekend van de films Brief voor de Koning, Het teken van het beest en Nynke. Verhoeff zal een van de Acting bijeenkomsten voor zijn rekening nemen.

jeroenbeker
Jeroen BekerProducent

Jeroen Beker, producent van o.a. de films Zwartboek en Alleen Maar Nette Mensen, zal tijdens een van de Sharing Sources bijeenkomsten in het Eye Filminstituut zijn inspiratiebronnen en kennis delen en samen met de deelnemers brainstormen over het vak produceren.

Nyncke_Beek
Nyncke BeekhuyzenActrice

Actrice Nyncke Beekhuyzen draait al lange tijd mee in de top van de Nederlandse film- en theaterwereld. Momenteel is ze wekelijks te bewonderen in de televisieserie Danni Lowinski. Eerder vertolkte ze onder andere rollen in de series IC en Flikken Maastricht, en in de film Süskind. Beekhuyzen biedt ondersteuning tijdens de Acting bijeenkomsten.

Mike Libanon
Mike Libanonacteur

Acteur Mike Libanon maakte ruim 25 jaar geleden zijn opwachting in de Nederlandse filmwereld met een rol in de speelfilm Flodder. Sindsdien heeft hij in talloze films en series gespeeld, waaronder de serie Spangen en de speelfilm Spijt! Mike is bij de Acting bijeenkomsten aanwezig.

Perla Thissen
Perla Thissenactrice

Tegenwoordig werkt Perla Thissen voornamelijk als trainingsactrice en communicatiecoach in het binnen- en buitenland. In de jaren ’90 stal ze met haar rol als verpleegster in Medisch Centrum West de show, en won hiermee zelfs een Gouden Televisier-Ring. Onlangs speelde ze de rol van oma Kenza in de populaire tv-serie SpangaS. Perla is aanwezig bij Acting en Scenario.

marc_Becht
Marc BechtoldEditor

Marc Bechtold is één van de oprichters van postproductiebedrijf Kapsalon. Naast vele bekende commercials heeft Bechtold een waslijst aan speelfilms achter zijn naam staan. De Marathon en Plan C zijn hier recente voorbeelden van. Samen met zijn collega’s van Kapsalon zal hij zorg dragen voor de Kill your Darlings bijeenkomsten.

Maarten van Hinte
Maarten van HinteSchrijver

Maarten van Hinte is regisseur, schrijver en acteur. Hij schreef, regisseerde en speelde in tientallen theaterstukken, films en televisieseries. Was in de jaren ’90 verantwoordelijk voor de introductie van ‘urban theater’ in Nederland met de oprichting van theaterhuis Made in da Shade. Na een fusie met Cosmic Theater in 2009 gingen ze verder als productiehuis MC, tegenwoordig het MC Theater. Zal binnen het T.O.V.P. programma de derde Scenario-bijeenkomst voor zijn rekening nemen.

Menno Koop
Menno KoopProducent

Menno Koop is producent en oprichter van productiehuis Bäst. Vele prachtige reclames, muziekclips en korte films kwamen uit de stal van Bäst. Menno Koop zal aanwezig zijn bij een van de Sharing Sources bijeenkomsten.

jan ketelaars
Jan Ketelaarsfilmmaker

De unieke filmstijl van Jan Ketelaars kenmerkt zich door zijn fotografische beelden, de filosofische insteek van de films en de aandacht voor het ongewone van gewone plekken. Tijdens de Kill Your Darlings periode zal Jan zijn kennis en ervaring delen.

Jacques Vereecken
Jacques Vereeckenproducent

Partner bij Caviar Amsterdam en ooit oprichter van de Jonge Honden. Is nog altijd actief met jong talent. Geeft al 10 jaar commercial onderwijs op de Nederlandse Filmacademie en won met het kleine L-A-D-A al grote prijzen.. Jacques zal aanwezig zijn bij een van de Sharing Sources bijeenkomsten.

tijsvanmarle
Tijs van MarleSchrijver

Tijs van Marle is scenarioschrijver van televisieseries en bioscoopfilms. Onder andere de scenario’s van Mees Kees, Spion van Oranje en Moordwijven komen van zijn hand. Tijdens de Scenario periode zal hij de deelnemers uitdagen om hun talent naar een hoger niveau te tillen.

gijskerbosch
Gijs KerboschProducent

Gijs Kerbosch is producent en mede-oprichter van 100% Halal Productions en Kytopia. Hij produceerde onder meer de televisieserie New Kids. Gijs Kerbosch zal actief zijn tijdens de Sharing Sources periode en de dialoog aangaan met de deelnemers.